2010. május 20., csütörtök

PIF csomagom Lidérckétől :)

Lidércke korábban PIF -et hirdetett. Bátorkodtam csatlakozni én is, s amennyire izgultam, annyira lógva is maradt az orrom, mert nálam nem jelentkezett senki , pedig olyan szívesen varrtam volna babát, vagy ölelgetni való jószágot a játékra jelentkezőknek. :( Mindegy is, most nem ez a lényeg, hanem hogy, az én meglepim megérkezett : D !
Tadam! 


Ez egy helyes kulcstartót tartó tatyó :) Mindvégig, kulcstartóra számítottam, nem csoda hát ha meglepődtem, de végül is ebben is lehet kulcsokat tartani (szerintem kifejezetten jól jártam) :D 
Nekem leginkább az apró részletek összessége miatt tetszik. A húzózár  bevarrásának a technikája, díszítése, mert hogy csipke is van ám belevarrva ! A sarkok lekerekítése ( nem jöttem rá hogy csinálta), a belsőzsebnél a karabiner bevarrása, ami szintén csipkén fityeg.
Igen, igen, az első dolgom az volt, hogy kifordítottam, és alaposan végig néztem, mit hogy varrt a Mester , mert hogy akarok ám én is ilyet varrni, csak béna vagyok.
Egyébként szerintem a csipkét, Lidércke festette, mert ilyen finom árnyalatú holmit, boltban még nem láttam.
Dorka, köszönöm szépen, hogy megajándékoztál, és a csomagban lévő többi motyót is köszönöm, örömöt okoztál velük!




2 megjegyzés:

Ledorka írta...

Nagyot csalódsz, ha azt mondom, nem én festettem a csipkét? :) Viszont nagyon tetszett, muszáj volt vennem belőle, varrnom a táskádra. Örülök, hogy tetszik! Legközelebbre marad a kulcstartó. :D

Timi írta...

Pedig biztos voltam benne, hogy te festetted :) Finom puha, és jó az árnyalata is.