2009. október 3., szombat

"Multifunkci" konzervnyitó


A férjem nemrég vette ezt amutifunkciós eszközt.Elképesztő hogy mivel magyarázta meg a tárgy nélkülözhetetlenségét.(annyira jó,hogy nem ír szóközt és vesszőt,és gyakran mást se, a mosható billentyűzet)

Láttad mit vettem?Már régóta gondolkodtam rajta hogy kéne.Nem csak konzerv és sör nyitásra jó(utálja a sört).Tudod ez egy szuper és nélkülözhetetlen eszköz,ha táborozni megyünk (sosem megyünk táborozni)!A táborozás első percétől,a kórházba szállításig használható.
Szal felbontod a löncsöt,majd sütögeted a nyárson (löncsöt nyárson?),közben felnyitsz egy két esetleg több sört (biz isten megártott neki valami).Megeszed a félig meddig megsült kaját,és egy idő után rosszul leszel a romlott hústól (hús a bolti löncsbe...persze,én meg királylány vagyok).Hívni kell mentőt,de ők nem látnak a bozótosba,semmi gáz,itt a multifunkci és a nap felé tartva jelezhetsz villogtatva hogy hol vagy.Beszállítanak ételmérgezéssel,és a jelenlegi kórházi körülmények között milyen jól fog jönni egy eszköz aminek a végén,széklet minta adására alkalmas kanál is van.És ebben az egészben az a legtutibb,hogy acélból van,használat után fertőtleníthető.Örök élet meg egy nap!

5 megjegyzés:

Cat írta...

S mostan jött el az a pillanat, amikor soha többet nem gondolkodok el azon, hogy a gyerekeitek honnan örököltek bizonyos.... hogyismondjam... kreatív őrültséget :D
Azt hiszem, megértettem :)

Timi írta...

Ezt most bóknak veszem :DDD
Gyakran elgondolkodom,Bibi mimindennel fog meglepni,ha önállósodik :)

Cérnahuszár írta...

háháháhá

Ledorka írta...

Na, várjál! Ez szép és jó, de mi van, ha este jön az a mentő? Akkor nem tud villantani a nappal. Nem kéne hozzá egy többfunkciós zseblámpa is?
Amúgy meg: hehe :D

Timi írta...

Az ötlet használató!Jó lehet az endoszkópos vizsgálatnál:)